Home>Carucioare Copii>Carucioare copii 3in1

            În lumea contemporană, suntem deja obișnuiți cu produsele 2 în 1 sau chiar 3 în 1.  Totuși, acest lucru nu se aplică și în cazul unui cărucior 3 în 1 pentru copii, care este una dintre cele mai practice achiziții pe care le puteți face înainte de venirea pe lume a celui mic. Există mai multe tipuri dintre care puteți alege, iar Gezo vă stă la dispoziție pentru a face cea mai reușită achiziție cu putință.

            Spre deosebire de cărucioarele clasice pe care le puteți găși într-un magazin fizic sau online, un căruț 3 în 1 pentru copii este alcătuit din landou bebeluși, parte sport și scoică, care vă vor oferi mai multe variante pentru transportul cu cel mai bun transport al celui mic. Principalele avantaje sunt: utilizarea îndelungată și reducerea semnificativă de preț, față de achiziționarea unor produse individuale separat.

Cum veți putea folosi fiecare dintre cele 3 piese ale unui cărucior 3 în 1 pentru copii?


 Landoul este foarte folosit în perioada în care bebelușul trebuie să stea pe orizontală, până la aproximativ 8 luni.

 Scoică este înlocuitorul ideal pentru un scaun auto clasic pentru copii, care nu este deloc ieftin.

 Nu în ultimul rând, partea sport poate fi folosită din momentul în care copilul este pregătit să stea în șezut, fără a fi nevoie să schimbați căruciorul.

     De asemnea, există și alte beneficii secundare ale utilizării acestui tip de cărucioare 3 în 1 :

  • Pentru că este unul dintre cele mai moderne tipuri, vine de obicei cu multe alte facilități precum mânerul reversibil și o serie de accesorii care sunt foarte utile: plasa, care oferă protecție suplimentară sau husă de ploaie.
  • Este conceput special prentru a fi ușor și pliabil, ceea ce înseamnă că este produsul ideal pentru vacanțe sau călătorii cu întreaga familie.
  • Este un model sigur, cu roți mari, care oferă mai multă stabilitate. De asemenea, trebuie să șțiți că puteți opta atât pentru 3 roți, cât și pentru 4 roți.
  • Este mult mai confortabil pentru cel mic, care se va obișnui cu acest tip de cărucior și se va simți perfect în acesta.

Alegerea unui cărucior 3 în 1 pentru copii în funcție de nevoile dumneavoastră

 Dacă considerați acest cărucioare 3 în 1 este unul potrivit pentru nevoile dumneavoastră, trebuie să șțiți că nu este nevoie să faceți compromisuri nici în privința aspectului. Acest tip de cărucioare arată extrem de bine și modern, fiind chiar un accesoriu cool. Gezo vă pune la dispoziție o varietate de modele și culori, potrivite atât pentru fete, cât și pentru băieți. Marca Chipolino, disponibilă pe site este una dintre cele mai apreciate de clienți și oferă o gamă de culori impresionantă, de la nuanțe vii de roșu, violet sau albastru, la nuanțe mai pale sau chiar neutre.

 Bebelușii merită să se bucure de tot ce e mai bun și să aibă parte de toate condițiile necesare unei dezvoltări armonioase și unei creșteri echilibrate. Înainte de a fi părinte poate fi greu să realizați multitudinea de sarcini care trebuie realizate zilnic în acest scop, iar un cărucior 3 în 1 va face această perioadă mult mai ușoară și mai plăcută pentru dumneavoastră!

Go to Top