Jucarii copii 7 ani

Prima pagina>Jucarii copii>Jucarii copii 7 ani

Jucăriile vor fi întotdeauna utile pentru copilul tău indiferent de vârsta pe care o are, deoarece acestea sunt adaptate fiecărei etape din viața copilului pentru a-l ajuta să evolueze. Părinții și cei apropiați ce vor să facă un cadou celor mici nu trebuie să se streseze foarte mult, pentru că pe Gezo.ro jucăriile  potrivite în funcție de vârsta micuțului tău sunt la doar un click distanță.

Dacă mergem la școală, când ne mai jucăm?

La vârsta de 7 ani, copilul merge la scoală și cu siguranță nu mai are atât de mult timp pentru joacă. Tu, în calitate de părinte va trebui să-l ajuți să-și distribuie timpul  în mod corect, astfel încât să dedice timp atât studiului, cât și jocului. 

Pentru a-l ajuta să se relaxeze tot ce trebuie să faci este să achiziționezi jocuri ce îi determină să iasă afară, să petreacă timp în natură. Astfel în site vei regăsi biciclete, trotinete, role, mingi de fotbal și alte elemente ce îmbină relaxarea cu activitatea fizică, benefică organismului.  

Jucăriile potrivite acestei vârste

Pentru fete jucăriile pentru relaxare cele mai potrivite sunt rolele, deoarece fetele adoră să se plimbe în parc cu ajutorul patinelor cu rotile. 

O altă variantă de relaxare pentru copii sunt trotinetele.

De asemenea, cele mai potrivite jucării pentru copii de 7 ani sunt cele care îi ajuta pe cei mici sa isi dezvolte perspicacitatea, ingeniozitatea, coordonarea și răbdarea. Astfel, un joc clasic de Rummy îi va încuraja sa realizeze legături logice, în timp ce jucăriile pentru copii din gama “Lego” vor pune bazele coordonării.

Go to Top