Jucarii copii 9+ ani

Prima pagina>Jucarii copii>Jucarii copii 9+ ani

Odată cu înaintarea în vârstă, copiii sunt din ce în ce mai greu de impresionat printr-o jucărie, de aceea devine mai dificil şi pentru părinţi să identifice un joc pe placul celui mic. Un criteriu destul de important ce face totuşi lucrurile mai simple este faptul că jucăriile au categorii de vârstă, ceea ce ajută în alegerea unei jucării potrivite, cel puțin din acest punct de vedere.

Ce jocuri ar trebui să alegi pentru un copil de 9 ani?

Categoria de jucării pentru copii de 9 ani cuprinde diverse jocuri inovative care sunt capabile să capteze atenţia copiilor. Pentru că acestea ar trebuie să fie foarte interesante pentru a-i ţine concentraţi, o alegere potrivită este  un joc cu provocări ce are o grafică frumoasă şi interesantă pentru a-i atrage şi impresiona pe cei mici. De asemenea trebuie să fie educativ, pentru a avea şi un plus în dezvoltarea inteligenţei. Orice activitate de acest gen ajută copilul să-și îmbogăţească şi să îşi împrospăteze cunoştinţele pe care le dobândește la şcoală.

Joculeţele care implică aprofundarea limbilor străine sunt de asemenea potrivite pentru copii de 9 ani. 

Atunci când faci un cadou pentru un copil ce are fie 9 ani, fie mai mult, pe lângă un joculeţ educativ, trebuie să alegi şi un joculeţ relaxant. La 9 ani copiii au deja foarte multe activităţi educative şi cu siguranţă pentru o bună dezvoltare trebuie să facă şi activităţi care îi relaxează, aşadar poţi să îi impresionezi cu o boxă portabilă pe care ar putea să o utilizeze atunci când ascultă muzică.

Ce alte jucării poţi să le cumperi copiilor de peste 9 ani?

Pentru copii de 9 ani sau chiar mai mult sunt potrivite și jocurile cu întrebări şi răspunsuri ce dau cele mai bune rezultate în preluarea rapidă şi sigură a informaţiei. Aceste jocuri sunt create în sprijin pentru aprofundarea cunoştinţelor pe care copiii le primesc la şcoală.  Printre jocurile distractive, ce îi ajută să se mai deconecteze de şcoală şi să se relaxeze se numără bicicleta, trotineta şi rolele. Acestea sunt extrem de potrivite pentru a-i relaxa în adevăratul sens al cuvântului şi pentru a-i ajuta chiar şi în ceea ce priveşte sănătatea.

Go to Top