Antemergatoare din lemn

Prima pagina>Jucarii copii>Antemergatoare din lemn

Antemergătoarele sunt utile celor mici întrucât îi ajută și îi determină să facă primii pași. De asemenea, sunt utile și pentru părinți deoarece își știu copii în siguranță în antemergător în timp ce ei își pot face treburile.

Antemergătoare din lemn

Antemergatoarele din lemn sunt colorate în nuanțe vii pentru a fi atrăgătoare și pe placul copiilor. Acestea încurajează mersul celor mici și îmbunătățește echilibrul în timp ce micuțul învață să împingă jucăria. Roțile acestora sunt îmbrăcate în general în cauciuc pentru a fi silențioase. Acestea oferă și posibilitatea de joacă, fiind amuzante și educative, au incluse oglinzi rotative, clopoței, numărătoare, diverse cuburi cu imagini, dar și spațiu pentru depozitarea jucăriilor. Sunt recomandate pentru copiii cu vârste între 1 și 2 ani.

O altă variantă de antemergătoare din lemn sunt cele ce conțin cuburi din lemn pentru construit. Acestea au diferite forme și culori și contribuie la dezvoltarea creativității, a imaginației, dar și a îndemânării. Oferă multiple modalități de joacă și este perfect pentru cei mici ce învață să meargă. Un antemergător ce oferă și posibilitatea de joacă este cel mai potrivit pentru cel mic.

Un antemergator din lemn nu trebuie supus umidității, iar pentru curățare poți utiliza doar o cârpa ce va fi ușor umedă. Imediat după curățare trebuie să-l usuci la aer.

Alte tipuri de antemergătoare

Există și antemergătoare realizate din alte materiale, dar care au sezutul realizat din lemn. Acestea au diverse forme, precum un iepuraș ce oferă și posibilitatea de a se juca cu diferite forme și au prevăzut și un spațiu de depozitare. Culorile sunt vii pentru a atrage atenția celui mic și de multe ori sunt decorate și cu blăniță artificială sau diverse materiale. Este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 2 ani.

Dacă micuțul tău este o fire mai energică ai posibilitatea de a opta pentru premergatorul muzical 3 în 1. Este ideal pentru copiii cu multă energie și a fost conceput pentru a permite deplasarea cu ușurință, dar și menținerea echilibrului. Are un plus față de celelalte întrucât permite celui mic să descopere sunete, culori și să interacționeze cât mai mult cu mediul înconjurător. De asemenea, se bucură și de existența unui pian detașabil ce emite diferite sunete, dar și lumini.

Acesta poate fi utilizat de o categorie mai mare de vârstă, de la 9 luni până la 1 an, iar cel mic poate beneficia de jucării muzicale ce îl ajută să-și dezvolte simțurile, acustic, vizual, dar și tactil. După 1 an, imediat ce copilul se poate ridica, poate utiliza premergatorul care îl va ajuta să meargă mai repede și într-un mod corect. După 18 luni jucăria poate fi folosită pentru a împinge cu piciorușele în podea, o altă etapă ce îi este utilă pentru a-și dezvolta și mai bine echilibrul și modul în care merge.

Go to Top