Jucarii antistres

Prima pagina>Jucarii copii>Jucarii antistres

O jucărie antistres chiar te poate ajuta să depășești momente dificile și  te ajută să te detașezi de probleme.

Jucăriile antistres sunt foarte amuzante, interesant colorate și sunt atât pe gustul copiilor, cât și al adulților. Acestea pot fi dăruite copiilor începând de la vârsta de 3 ani.

Tipuri de jucării antistres

Există diferite tipuri de jucării antistres, precum mingi introduse în plasă ce pot fi strânse în mână pentru relaxare. Acestea sunt foarte îndrăgite de cei mici, dar și de adulți. În mod clar acestea distrează copii, dar ajută mult și adulții întrucât îi pot calma în momente dificile. Le găsești și sub denumirea de mingi strugure pentru că atunci când sunt strânse în mână dau impresia strugurilor prin micile găurele din plasă. Unele emit chiar și lumini pentru mai mult amuzament.

Un alt tip de joc ce face furori printre cei mici este un joc antistres și senzorial prin care poți să ”spargi” bule. Acesta oferă o senzație plăcută la atingere, dar apăsarea bulelor este foarte relaxantă. Jocul poate fi folosit și pe post de tablă de joc întrucât antrenează gândirea logică. El este chiar foarte util și în terapiile copiilor cu nevoi speciale. Un altu lucru interesant constă în faptul că nu are piese detașabile care să producă zgomote, motiv pentru care te poți juca liniștit într-o mașină, în mijlocul de transport în comun, în restaurant și în alte locuri publice. Totodată, este rezistent la apă, ceea ce îl face utilizabil în orice loc. Trebuie să știi că este contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

O altă categorie ce este pe placul tuturor sunt jucăriile pop it, jucării de care nu te poți plictisi. Tot ce trebuie să faci este să apeși toate bulele, apoi să întorci jucăria și poți relua activitatea. De aceea este atât de greu să te plictisești, fiind totodată  foarte relaxant. Jocul este foarte atractiv pentru copii întrucât se găsește sub diferite forme și culori, culori vesele ce atrag atenția oricui. Pentru copii sunt destul de utile deoarece pot învăța să numere, pot aprofunda elemente de matematică, numerele pare sau numerele impare. Jucăriile antistres pop it sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți și pot fi folosite fără nicio grijă de cei mici, vor fi în siguranță.

Jucăriile antistres sunt foarte utile pentru că ajută la detașarea de problemele zilnice, ajută la relaxare în momente tensionate, dar sunt și foarte potrivite pentru dezvoltarea celor mici. De asemenea sunt chiar ieftine, fiind potrivite oricărui buzunar.

Go to Top