Jucarii bebelusi 3-6 luni

Prima pagina>Jucarii copii>Jucarii bebelusi>Jucarii bebelusi 3-6 luni

În mod clar primele luni din viața celui mic sunt primordiale pentru dezvoltarea acestuia din toate punctele de vedere. De aceea în postura de părinte trebuie să fii la curent cu toate detaliile, precum ritmul de creștere, punctele importante la care trebuie să fii atent, reacțiile pe care le are cel mic în fiecare etapă și pe ce anume ar trebui să pui accent în buna sa creștere.  Categoric vei fi interesat de sănătatea acestuia, dar nu trebuie să excluzi elementele care îl vor dezvolta pe plan social. Cum poți să îl ajuți pe acest plan? Prin intermediul diferitelor jucării și joculețe.

În primele luni din viața copii descoperă tot ce îi înconjoară, culorile, formele, sunetele și își însușesc cât mai multe cunoștințe, așadar trebuie să fii foarte atent la modul său de dezvoltare și la lucrurile cu care ia contact.

Ce jucării să alegi pentru bebelușii de 3-6 luni?

În primul rând poți opta pentru un carusel muzical cu proiector. Acesta te va ajuta atât la menținerea celui mic ocupat pentru că va fi fascinat de sunete și de diversele imagini proiectate, dar va fi util și la inducerea somnului, astfel că vei avea ajutor în cazul în care nu își dorește să doarmă.

O altă jucărie potrivită este cea din plus, pentru că cel mic va transforma jucăria din pluș într-un prieten deoarece este moale și îi va face plăcere să o atingă, să o țină în brațe și chiar să doarmă cu ea. Este foarte important pentru cei mici să crească cu o astfel de jucărie pe care o va considera un bun prieten.

Încearcă să-i achiziționezi copilului tău jucării potrivite pentru etapa lui de dezvoltare, ci nu foarte multe pentru că îl vei bulversa și nu va știi pe ce anume să-și concentreze atenția.

Jucării pentru copii de 4 luni

Pentru că aceasta este vârsta la care cel mic își va dori să ducă în permanență ceva la gură, îi poți stopa acest obicei cu ajutorul unei suzete. Suzeta ce îi va fi de asemenea utilă în dezvoltarea danturii sau îl va scăpa de gingiile inflamate, dacă va fi cazul. Pentru a nu provoca o altă problemă cum ar fi iritațiile, trebuie să fii atentă la alegerea suzetei,  la orificiile de ventilare ce sunt utile pentru a evita apariția acestora și pentru un confort mai mare. 

Go to Top