Carusele muzicale

Prima pagina>Jucarii copii>Carusele muzicale

Nu trebuie să stai pe gânduri în privința achiziționării unui carusel muzical pentru bebelușul tău, deoarece acesta îi va oferi micutului o atmosferă plăcută în camera încă din primele clipe de viață. Caruselele muzicale au rolul de a le atrage atenția celor mici cu ajutorul animalutelor simpatice cu care sunt accesorizate, dar și a sunetelor plăcute pe care le emit. 

Carusele muzicale se împart în două categorii, în funcție de rolul pe care îl au: să-l adoarmă pe cel mic sau să-i atragă atenția. 

Carusel muzical pentru atenție

Caruselele muzicale care au scopul de a-i ține ocupați pe bebeluși sunt accesorizate în general cu o oglindă în care cei mici își pot descoperi chipul, ceea ce li se va părea foarte interesant. Animăluțele îmbrăcate în diverse costume viu colorate au capacitatea de a le atrage atenția. 

Un carusel muzical pentru pătuț nu îți va crea probleme în asamblare, ci din contră , datorită sistemului special de prindere se va atașa cu ușurință la patul bebelușului. Poți alege modelul dorit, cu animăluțele pe care tu le consideri importante și potrivite pentru bebelușul tău. De asemenea în funcție de sexul bebelușului vei găsi carusel muzical pentru băieți sau carusel muzical pentru fete, acestea fiind diferite prin culori, dar și prin animăluțele cu care sunt accesorizate. De asemenea, pentru a face alegerea corectă și potrivită trebuie să fii atentă și la melodia pe care o are caruselul pentru a fi pe placul celui mic. 

Caruselul muzical cu proiecție, este ușor de folosit și proiectează diferite imagini pe orice tip de suprafață. Acesta contribuie la dezvoltarea multisenzoriala a celui mic prin diferite efecte luminoase.  Nu sunt greu de întreținut, jucăriile fiind detașabile și pot fi spălate la mașina de spălat, iar restul caruselului se poate curăța cu o cârpă ușor umedă, apoi trebuie lăsat să se usuce.  

Carusel muzical pentru somn

Caruselele muzicale de noapte bună sunt la fel de ușor de instalat datorită sistemului de prindere. Acestea sunt accesorizate cu jucării de pluș ce au culori mai puțin accentuate deoarece trebuie să îi ajute pe cei mici să doarmă. În general un carusel de noapte bună este un carusel muzical cu proiector deoarece acestea proiectează imagini precum stelele sau luna pe orice tip de suprafața și ajuta la inducerea somnului. Totodată, jucăriile caruselului pot fi scoase foarte ușor întrucât este posibil ca cel mic să își dorească să le atingă, să se joace cu acestea.

Un carusel muzical pentru pătuț este potrivit de la 0 luni până în momentul în care cel mic începe să se ridice în genunchi. 

Go to Top