Casute papusi si accesorii

Prima pagina>Jucarii copii>Casute papusi si accesorii

Știi foarte bine că jocul și jucăriile sunt foarte importante în viața celui mic și că prin acestea se dezvoltă și are contact cu elementele ce îi fac cunoștință cu tot ce ne înconjoară. Pentru a alege jucăriile potrivite trebuie să identifici ce abilități își poate dezvolta copilul prin intermediul fiecărei jucării. Trebuie să le pui imaginatia la treaba pentru a-i ajuta și la îmbogățirea elementelor cunoscute, dar și a vocabularului.

Pentru a avea un contact cât mai direct cu viața, cu traiul dintr-o casă și toate elementele ce alcătuiesc o casă ai putea să-i achiziționezi căsute de păpuși și accesorii.

Cei mici se vor strădui să facă diverse scenarii și fiecare zi va fi și mai productivă pentru micuțul tău, în plus va fi foarte prins de această activitate.

Cum alegi casuța de păpuși potrivită?

O casă de păpuși trebuie să fie cât mai reală, să aibă cât mai multe accesorii dintr-o casă. Este ideal să fie compartimentată cât mai bine și să conțină camerele esențiale dintr-o casă, dormitorul, bucătăria și livingul. Prin intermediul unei astfel de jucării cei mici învață cât mai multe despre modul în care trebuie să se desfășoare o zi, faptul că trebuie să își petreacă noaptea în dormitor, dormind. Și apoi pe parcursul zilei își pot petrece timpul în living, iar mesele trebuie să le ia în bucătărie.

O casă de păpuși poate fi realizată fie din lemn, fie din plastic. Cele din lemn sunt mai mari și mai bine structurate, fiind și mai rezistente, dar mai greu de manevrat. Căsuța de păpuși din plastic este mai simplu de așezat și de mutat, dar este posibil ca cel mic să o spargă sau să o strice. Căsuța barbie este printre cele mai căutate de către părinți deoarece fetele tind să o îndrăgească foarte mult pe barbie, astfel că vor ca ea să aibă căsuța ei, hainele ei pentru a putea să inventeze diferite scenarii care să o aibă în rolul principal pe barbie.

Căsuța de păpuși – visul oricărei fetițe

Casa de păpuși trebuie să conțină multe accesorii, decorațiuni de diverse tipuri pentru a-i ajuta pe cei mici să-și dezvolte simțul estetic în privința aranjării unei case.  De asemenea, cei mici trebuie lăsați singuri pentru a-și schimba decorul sau a reamenaja după bunul plac întrucât au numai de învățat din fiecare experiență.

Pentru a fi cât mai interesantă, casa ar trebui să aibă ușile și ferestrele mobile, să se poată deschide și închide pentru ca jocul să fie cât mai interactiv.

Ulterior poți să îi achiziționezi și alte seturi de mobilă pentru căsuța de păpuși, pentru a putea să le schimbe atunci când se plictisește de ele.

Prin intermediul unei case de păpuși copilul își dezvoltă multiple abilități, învață să identifice culorile, își îmbogățește vocabularul.

 

Go to Top