Jucarii dentitie

Prima pagina>Jucarii copii>Jucarii dentitie

Cu siguranță că îți place să cumperi jucării pentru copilul tău pentru a-l distra și a-l ajuta în dezvoltare. De aceea trebuie să știi că jucăriile de dentiție sunt foarte importante pentru bebelușul tău. Este posibil să ai nevoie de ele chiar imediat după împlinirea vârstei de 3 luni.

Vei găsi foarte multe modele și variante disponibile, dar trebuie să urmărești elementele esențiale, cum ar fi faptul că trebuie să alegi materialele care să fie naturale și ușoare. Sunt recomandate jucăriile de dentiţie din cauciuc natural, dar şi cele din bumbac organic. Și jucăriile de dentiție din silicon sunt recomandate deoarece siliconul este delicat pentru gingiile sensibile ale micuțului. Jucăriile de dentiție vor fi distractive pentru copilul tău și îl vor scăpa și de durerea deranjantă a gingiilor.

Jucării de dentiție recomandate 

Jucăriile pentru dentiție tip inel sunt ușor de manevrat și se adaptează perfect mânuțelor celui mic. În interiorul inelului vei descoperi câteva biluțe de diverse culori. De asemenea, pe inel sunt prinse alte tipuri de obiecte cum ar fi inimioarele sau steluțe colorate și cu texturi diferite. Aceste obiecte sunt pentru momentele în care pe bebeluşul va avea gingiile inflamate, vor fi foarte utile pentru că le va ronţăi şi acestea se vor calma.

Poţi opta pentru jucării de dentiţie pentru bebeluşi sub forma diverselor animale, de exemplu un căţeluş simpatic pe care îl va transforma rapid într-un prieten şi care îi va oferi pe lângă ajutor cu gingiile şi distracţie pe cinste. Este viu colorată şi foarte plăcută la atingere. Ajută şi la dezvoltarea simţului vizual şi tactil, pe lângă calmarea gingiilor inflamate

Există şi seturi cu jucării de dentiţie, iar acestea conţin în general, zornăitoare colorate şi diferite personaje ce le sunt cunoscute celor mici şi utile pentru dentiţie. Sunt potrivite pe postul de cadouri pentru proaspeţii părinţi şi bebeluşul lor. Aceste seturi sunt bine realizate, astfel încât reuşesc să dezvolte şi să ajute vederea întrucât sunt colorate, auzul îl dezvoltă datorită zornăitoarei şi înţelege în acest mod şi legătura dintre cauză şi efect. Jucăria de denţie este foarte flexibilă şi bebeluşul o poate mesteca, astfel fiind ideală pentru a calma durerea gingiilor în perioada erupţiilor dentare. Nu este deloc periculoasă fiind realizată dintr-un cauciuc 100% natural, fiind utilă şi în dezvoltarea gustului celui mic. Şi simţul tactil este dezvoltat prin faptul că jucăriile sunt mici, adaptate mânuţelor la fel de mici ale bebeluşului. De asemenea este fină la atingere pentru a avea un efect liniştitor asupra celui mic. Mirosul este dezvoltat prin intermediul cauciucului natural ce are un miros aparte, dar care în acelaşi timp face jucăria greu de confundat de către cel mic.

Jucăriile de dentiţie sunt extrem de importante pentru creşterea liniştită a celui mic, întrucât cu siguranţă va avea momente de nelinişte cauzate de apariţia dinţilor şi de gingiile inflamate, iar tu nu îţi doreşti să îl vezi trist.

Go to Top