Jucarii de plus

Prima pagina>Jucarii copii>Jucarii de plus

Jucăriile de pluș sunt potrivite pentru orice etapă din viața unui copil. Le poți dărui cadou unui copil, dar și unui adult ce știi că le îndrăgește. Au atâtea utilizări și sunt preferate de marea majoritate a oamenilor.

Recomandări pentru jucăriile de pluș destinate bebelușilor

Jucăriile de pluș pot fi foarte importante în viața unui bebeluș atunci când acesta se atașează de ele. Pentru bebeluși sunt recomandate jucăriile de pluș care pot fi atașate suzetei. Acesta se va putea juca cu ea, iar tu nu-ți vei mai face probleme atunci când micuțul tău o va rătăci. Jucăria este ușor de întreținut și poate fi spălată la mașină la 30 de grade.

Alte jucării de pluș ce ar putea fi pe placul celor mici sunt unicornii, pentru că se transformă rapid în prietenii copilului tău. Unicornul de pluș este drăgălaș și pufos transformându-se rapid în jucăria preferată a celui mic. Blăniță lor este extrem de moale și au dimensiunile potrivite pentru mânuțelor celor mici. Copii vor avea companie atât pentru joacă, cât și pentru somn. Un alt aspect ce atrage atenția celor mici sunt culorile pastelate. Jucăria se poate curăța cu o cârpă ușor umedă, apoi trebuie să o usuci la aer.

O păpușă din pluș poate fi o alegere la fel de bună pentru că este moale și tare plăcută la atingere. Pentru fetițe poți alege o păpușă elegantă ce poartă rochiță și care poate să le insufle fetelor dezvoltarea simțului estetic. Cu siguranță va fi tratată rapid ca pe o prietenă de către fetița ce o primește în dar.

Recomandări pentru adolescenții și adulții pasionați de plușuri

Există adolescenți și chiar adulți pasionați de plușuri. Așadar dacă vei fi nevoit să achiziționezi un cadou pentru această categorie de persoane, să știi că marea majoritate ce îndrăgesc plușurile preferă jucăriile de pluș mari. Chiar și persoanei iubite îi poți face un astfel de cadou, dacă ai observat că este pasionată  de jucării din pluș.

Go to Top