Saltele activitati bebelusi

Prima pagina>Jucarii copii>Saltele activitati bebelusi

Saltelele de activități îi captează pe copii datorită formelor și culorilor pe care cei mici le percep chiar din primele luni de viață. Acestea sunt foarte utile în dezvoltarea celor mici întrucât le stimulează simțurile și îi determină să își dezvolte cunoștințele despre elementele din jurul lor. Ele reușesc să le îmbunătățească abilitățile și să sprijine într-o creștere cât mai plăcută.

Elementele la care trebuie să fii atent când alegi o saltea de activități pentru bebeluși

Părinții trebuie să caute saltele cu activități pentru bebeluși cât mai vesele și cu diverse desene, fie animale, fie plante, astfel încât cei mici să poată admira culorile și desenele când stau întinși pe saltele. O saltea cu activități  potrivită ar trebui să aibă de asemenea în partea de sus diverse animăluțe sau biluțe pe care cel mic le poate folosi pentru a distra, dar se și dezvoltă dorind să le apuce, dar și prin faptul că are contact cu elemente noi.

Avantajele unei saltele cu activități pentru copii

Salteaua are ca principal avantaj longevitatea, astfel că poate fi folosită chiar și până la 3 ani. Este adaptabilă și va fi folosită pe parcurs de către copil în toate modalitățile în care se poate utiliza în funcție de vârsta lui. Părinții se pot bucura de această jucărie pentru că îi va ține ocupați pe cei mici, îi va ajuta la dezvoltare, dar va fi și foarte ușor de întreținut.

Salteluța este o jucărie modernă, ce are dimensiuni potrivite și pe care o poți integra în orice camera. Este utilă în dezvoltare deoarece include elemente esențiale pentru diferite etape. Utilitatea acesteia stă și în faptul că poate suplini alte jucării.

Scopul unei saltele de activități

Salteaua de activități a fost concepută pentru stimularea vizuală, dar și cea tactilă a bebelușului tău. Un alt scop esențial pentru care a fost concepută sunt activitățile motorii, abilitățile de coordonare. Jucăriile atașate salteluței au de asemenea scopul de a ajuta copilul să realizeze legătura dintre cauză și efect, dar și la dezvoltarea limbajului întrucât iau contact cu elemente noi.

Pe lângă faptul că este ca un mic profesor pentru copilul tău, te va ajută și atunci când ai nevoie să îl ții ocupat atunci când ai nevoie să îi pregătești masa sau să-ți faci treburile prin casa sau de ce nu să iei o pauză pentru a te liniști.

Este cel mai relaxant pentru o mămică să știe că micuțul ei este în siguranță și că poate învăța lucruri noi în timp ce se simte atât de bine. În aceste condiții tot ce trebuie să facă mămicile este să caute elementele importante ale unei saltele, materialul, jucăriile pe care le are salteaua, culorile. Apoi să încerce să identifice o saltea ce întrunește toate lucrurile pozitive ce le poate oferi. 

Go to Top