Test rapid antigen – kit pentru autotestare SARS-CoV-2 (imunocromatografie prin captură de aur coloidal) – set 25 buc

Prima pagina>Test rapid antigen – kit pentru autotestare SARS-CoV-2 (imunocromatografie prin captură de aur coloidal) – set 25 buc

Test rapid antigen – kit pentru autotestare SARS-CoV-2 (imunocromatografie prin captură de aur coloidal) – set 25 buc

175,00 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

  • Comenzi telefonice la: 0749759472

  • Retur garantat in 14 zile

  • Livrare 1-2 zile lucratoare

  • Poti plati online cu cardul

  • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei

Descriere

Testul  rapid antigen- kit-ul pentru autotestare SARS-CoV-2 este un test de diagnostic in vitro destinat detectarii calitative a antigenilor COVID-19 in tampon nazofaringian, utilizand metoda imunocromatografica prin captura de aur coloidal. 
Acest produs este un imunotest rapid cu flux lateral, destinat autotestarii de catre persoanele peste 18 ani, sau de catre adulti pentru testarea persoanelor sub 18 ani.
Test rapid aflat pe lista testelor recunoscute in UE
Caracteristici:

poate indica infectia in faza acuta a bolii
evidentiaza virusul, chiar daca se gaseste in concentratii scazute
evidentiaza virusul chiar si la persoane fara simptome, daca sunt infectate
non-invaziv
usor de utilizat
certificare CE
convenabil, toate materialele necesare sunt incluse in set
testul este rapid: timpul de testare este 15 minute
stabil, cu precizie ridicata
acest dispozitiv de testare nu are reactivitate incrucisata cu virus gripal A, virus gripal B, virus sincitial respirator, adenovirus, virus EBV, rujeola, Citomegalovirus, Rotavirus, Norovirus, virusul oreionului, virusul varicelo-zosterian, mycoplasma pneumonia, metapneumovirusul uman
tip testare: tampon nazal
Produs scutit de TVA conform OUG 226 /30.12.2020

Atentie! Produsul poate fi folosit doar pentru autotestare. Rezultatele testelor acestui produs ar trebui să fie apreciate in mod adecvat de catre medici in combinatie cu alte informatii clinice si nu ar trebui utilizate ca singurul criteriu.
Specificatii:

sensibilitate : 95,9% (90,8-98,2%)
specificitate : 100% (96,3-100,0%).

Cum functioneaza testul: 

acest test se bazeaza pe reactia anticorp-antigen specifica si pe tehnologia imunoanalizei.
in timpul testarii, antigenii noului coronavirus din proba reactioneaza cu anticorpii monoclonali COVID-19 marcati cu aur coloidal pentru a forma un complex care este apoi combinat cu anticorpii monoclonali COVID19 aflati in zona de test in dreptul liniei T, aparand astfel o linie rosie in zona T. 
atunci cand proba nu contine antigenul noului coronavirus, anticorpii monoclonali COVID-19 marcati cu aur coloidal nu se pot combina cu anticorpii monoclonali COVID-19 din zona T, astel incat in zona T nu va mai aparea o linie rosie.
indiferent de prezenta sau absenta antigenului noului coronavirus in proba, la efectuarea testului trebuie sa apara o linie rosie in dreptul zonei de control C. Linia rosie de control din dreptul zonei C are rolul de a certifica faptul ca:a fost adaugat un volum suficient de proba pe test, s-a obtinut o imbibare corespunzatoare a membranei, reactivii testului raspund la prezenta probei.

Cum se preleveaza proba:

Folositi tamponul nazal pentru a preleva proba. Capul tamponului nazal trebuie introdus în întregime în cavitatea nazală pana când simtiti rezistenta (aproximativ 2-3 cm) si rotit usor de 5 ori. Cand a fost indepartat tamponul, proba trebuie prelevata in acelasi mod din cealalta cavitate nazala pentru a asigura colectarea suficienta a probei.
In timpul procesului de colectare, trebuie sa se evite contactul direct cu proba. In caz de contact accidental, trebuie efectuată dezinfectia in timp util si trebuie luate masurile necesare.
Nu atingeti varful (zona de colectare a probei) tamponului.
Adaugati 6 picaturi de solutie tampon in zona marcata cu A din caseta.
Introduceti proba prin zona marcata cu B in zona marcata cu A. Rotiti in sensul acelor de ceasornic si invers de 2 ori.
Indepartati banda de protectie de pe zona cu lipici. Lipiti cele 2 parti ale casetei de testare. Rezultatul testului trebuie citit in 15-20 de minute.

Pachetul include:

25 teste rapide antigen COVID-19
25 flacoane cu solutie tampon
25 tampoane
instructiuni

Atentie! Acest produs este un dispozitiv medical si nu intra sub incidenta O.U.G. 34/2014 art 3, alin 3, lit b, privind returul produselor. Cititi cu atentie instructiunile inainte de a le folosi si de a realiza testarea. Aceste teste sunt doar pentru diagnosticul in vitro. Test destinat autotestarii. Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare inainte de a efectua testul, si folositi reactivii si proba dupa ce le aduceti la temperatura camerei. Nu utilizati dupa data de expirare (consultati ambalajul pentru data de expirare). Evitati temperatura și umiditatea excesiva in zona de testare si depozitare. Temperatura ambientala trebuie sa fie intre 15-30 ° C si umiditatea trebuie sa fie sub 70%. Punga pentru cardul de testare contine desicant si acesta nu trebuie inghitit. Cand testati, va rugam sa purtati imbracaminte de protectie, masca medicala, manusi si ochelari de protectie. Nu utilizati cardul de testare cu ambalaj unic rupt, cu marcaje neclare si dupa data de expirare. Aruncati probele uzate, cardurile de testare si alte deseuri in conformitate cu legile si reglementarile locale relevante.
Tip 9616: Caseta; Mostra 9681: Celule epidermice ale mucusului; 6556: 25 x Test;

Informații suplimentare

Greutate 0,22 kg
Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Test rapid antigen – kit pentru autotestare SARS-CoV-2 (imunocromatografie prin captură de aur coloidal) – set 25 buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare

Go to Top