Politica de retur

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014 clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, insa va suporta costul de transport aferent returului.

Pentru inregistrarea returului va rugam sa ne contactati la numar de telefon 0749759472 sau prin email la contact@gezo.ro

Procedura retur

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou(nici macar cu inlocuirea unor componente aferente) returul produsului nu va fi acceptat, iar costurile de transport fiind suportate de catre client.

Produsele vor fi returnate în ambalajul original cu toate accesoriile aferente, fara ambalaj deteriorat, zgarieturi si fara urme de utilizare.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu gezo.ro(detinator: esra kids store srl). Daca produsul a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate.

In cazul inlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate savarsite de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur mentionate mai sus.

Rambursarea contravalorii produsului

Dupa receptionarea coletului, clientul va fi contactat de un membru al departamentului de Relatii Clienti si va fi informat cu privire la termenul de returnare a banilor.

Rambursarea contravalorii va fi facuta in termen de maxim 14 zile lucratoare de confirmarea primirii returului.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returul produselor va rugam sa ne contactati pe email contact@gezo.ro sau la unul din numarul de telefon 0749759472.