Home>Scaune auto copii

Scaunele auto copii – de ce sunt un must-have pentru transportul celor mic?

Conform legislației, scaunele auto pentru copii sunt obligatorii, nu până la o anumită vârstă, ci până copil depășește 135 cm înalțime. Rațiunile care stau în spatele acestei reglementări sunt aigurarea călătoriei sigure pentru copii, astfel încât, în situații neprevăzute, aceștia să rămână fixați corespunzător. La o înălțime mai mică de 135 cm, centura de siguranță nu poate asigura această protecție.

Scaunele auto cu isofix pentru copii sunt accesibile și multe magazine, în special cele cu profil destinat copiilor, precum gezo, includ în oferta lor astfel de produse pentru întreaga durată a anului. Totuși, este bine să alegeți întotdeauna un magazin de încredere, care comercializează doar scaune auto pentru copii calitative și sigure.

Scaunele auto cu isofix pentru copii ofera siguranta deplina

Un model extrem de popular îl constituie scaunele auto de tip isofix. Particularitatea lor este reprezentată fix de acest sistem de prindere isofix, care este considerat cel mai bun în momentul de față deoarece este conform testelor efectuate de specialiști mult mai sigur. Dacă vă întrebați dacă ar fi potrivit pentru autovehiculul dumneavoastră, este bine să știți că mașinile fabricate în ultimii zece ani oferă cu siguranță această facilitate și sunt compatibile.

Care sunt beneficiile scaunelor auto pentru copii cu sistem isofix?

  • Au un mecanism simplu, care vine cu instrucțiuni clare, ceea ce înseamnă că șansele de instalare greșită sunt extrem de reduse. În plus presupune un grad de efort considerabil mai mic în comparație cu scaunele clasice.
  • Pentru ca siguranță să fie pe primul loc, sunt în mod cert cea mai potrivită opțiune pe care o aveți la dispoziție.
  • Acest tip de scaune auto cu isofix sunt concepute pentru a acoperi toate categoriile de vârstă, oferind un grad constant de confort.
  • Sunt realizate conform formei anatomice a corpului uman, pentru menținerea unei posturi optime, ceea ce înseamnă că va asigura inclusiv o poziție de somn mult mai corectă pentru copii chiar și în mașină.
  • Multe de astfel de scaune auto pentru copii sunt rotative 360, ceea ce va fi un real sprijin în petrecerea timpului alături de cel mic în mașină. Pentru că veți putea întoarce scaunul spre dumneavoastră, acesta va fi mult mai linistit în timpul drumului. Călătoriile pot fi extrem de dificile pentru un copil, ceea ce înseamnă că totul trebuie bine pus la punct.

Pentru că gezo.ro este magazinul online unde puteți găsi toate produsele de care aveți nevoie pentru copilul dumneavoastră, este evident că scaunele de mașină pentru copii, care se bazează pe tehnologia isofix nu puteau lipsi din ofertă. Modelele disponibile sunt extrem de variate, pentru a putea alege un design modern, care să arate bine în mașina personală. Deci, acestea nu asigură doar siguranță și confort, ci, de asemnea, contribuie extrem de mult la dimensiunea estetică. Puteți alege între culori vii, preferate de copii și culori neutre, care să se asorteze mai bine cu nuanța huselor de mașină.

Un scaun cu isofix de mașină nu reprezintă doar o obligație legislativa atunci când călătoriți alături de copilul dumneavoastră, ci o necesitate pentru a îl păstra permament în siguranță!

Go to Top